شنبه‌های حقوق بین‌الملل

شما اینجا هستید: اخبار موسسه / شنبه‌های حقوق بین‌الملل
دسته بندی: اطلاعیه ها | نویسنده: | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸-فروردین-۲۷

مؤسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران و مؤسسه حقوق بین‌الملل پارس برگزار می‌کنند: «شنبه‌های حقوق بین‌الملل»

زمان و محل نشست: روزهای شنبه، هر دو هفته یکبار، ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ نشستی تحت عنوان «بررسی تحولات روز حقوق بین‌الملل» در محل مؤسسه مطالعات حقوق عمومی برگزار می‌شود.

نخستین جلسه روز شنبه ۳۱ فرودین ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.

موضوع هر نشست مبتنی بر تحولات حقوقی بین‌المللی روز دنیا با تأکید بر رویه ایران در این زمینه است.

دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندانی که قصد شرکت در نخستین جلسه «شنبه‌های حقوق بین‌الملل» در مؤسسه مطالعات حقوق عمومی در تاریخ ۱۳۹۸/۱/۳۱ را دارند، مشخصات زیر را به شماره ۰۹۱۲۵۶۶۰۸۳۹ پیامک نمایند: نام و نام‌خانوادگی/ گرایش و مقطع تحصیلی

این جلسات رایگان هستند، اما به دلیل فضای فیزیکی محل نشست، ظرفیت شرکت در آن محدود است.

شایان ذکر اینکه مدیر جلسه آقای دکتر سادات میدانی هستند و اساتید محترم، دکتر سیدباقر میرعباسی، دکتر عباسعلی کدخدایی و همکاران مؤسسه آقایان دکتر امین زارع‌فر، دکتر مسعود علیزاده و دکتر عبدالله عابدینی در نشست حضور دارند.

آدرس مؤسسه مطالعات حقوق عمومی: خیابان جمهوری اسلامی، خیابان اردیبهشت، نبش خیابان کمال‌زاده، شماره ۴۲، تلفن و نمابر: ۴-۶۶۴۱۴۴۲۳

دیدگاه‌ شما